Brooklyn Decker najseksi žena današnjice

ČITATELJI časopisa Esquire proglasili su supermodel Brooklyn Decker, prelijepu suprugu Andyja Roddicka, najseksi ženom današnjice. Za 64 natjecateljice pristiglo je oko pet milijuna glasova, a glasovalo se u šest krugova.

U prvom krugu je Brooklyn potukla Elisabettu Canalis sa 78 posto glasova, u drugom Alessandru Ambrosio sa 79 posto glasova, u trećem Izabel Goulart sa 85 posto glasova, u četvrtom Candice Swanepoel sa 75 posto glasova, a u petom Jessicu Albu sa 81 posto glasova. U finalnom krugu je seksi Brooklyn preotela titulu supermodelu Heidi Klum. Da je pobjeda bila nadmoćna, svjedoči i postotak osvojenih glasova - za Brooklyn se odlučilo čak 89 posto čitatelja.

Seksi Brooklyn, koja je ove godine zauzela drugo mjesto na Maximovoj "Hot 100" listi, odmah iza Katy Perry, dosad se pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa, uključujući i Sports Illustrated. Upravo zbog spomenute naslovnice je navodno manekenka Bar Refaeli bila "bijesna kao ris" jer ju joj je 23-godišnja Brooklyn "preotela".

Pročitajte više