Burger King se narugao McDonaldsu, a oni uzvratili prejadnim odgovorom

Foto: Twitter

POVODOM Noći vještica, Burger King se odlučio malo našaliti na račun najvećeg konkurenta i "maskirao" svoj restoran u duh McDonald'sa koji je, "cijepljen na šalu", uzvratio dosadnom izjavom glasnogovornika. 

Restoran Burger Kinga u Queensu bio je prekriven plahtom s natpisom "Samo se šalimo, i dalje svoje burgere pečemo na grillu." Naime, McDonald's svoje hamburgere i dalje prži u ulju, a nakon što je šala postala viralna na Twitteru, ubrzo je reagirao i McDonalds, piše Unilad.

Glasnogovornik lanca brze hrane samo je rekao: "Tko se ne bi želio maskirati u McDonald's za Noć vještica kad poslužujemo poslastice kao što su McCafé pića, pite od jabuka i naše famozne 'svjetski poznate krumpiriće.'"

Dok će se mnogi možda složiti kako su njihovi krumpirići bolji, većina se slaže kako "rat" na Twitteru uvjerljivo dobiva Burger King. "Kad je u pitanju Twitter, Burger King je kul klinac u školi dok je McDonald's 50-godišnji otac koji pokušava biti u trendu", pojasnio je jedan korisnik. To se vidi i na primjerima.

S druge strane, Burger King je poslao "čestitku" mušteriji koja je u medvjeđem kostimu naručila nuggetse.

Sudeći po samo nekoliko primjera, poprilično je jasno zašto Burger King vodi u "borbi" na Twitteru, a s obzirom na dosadan odgovor McDonalds'a koji su mnogi prozvali jadnim, tako će i ostati.

Pročitajte više