Burni životi Bidenove djece: Sin dobio dijete sa striptizetom, kći uhićena zbog trave

Foto: Getty Images/Guliver Image

TRENUTNO vodeći u utrci za predsjednički mandat u SAD-u, Joe Biden, nije imao nimalo lagan život, ali danas pažnju javnosti privlače njegova djeca koja ga bodre u kampanji i koja su mu najveća podrška, 39-godišnja kći Ashley i 50-godišnji sin Hunter.

Hunter

Hunter je Bidenovo dijete iz prvog braka, dok je još bio s tragično preminulom Neilijom Hunter, s kojom je osim Huntera imao i sina Beaua i kćer Naomi.

Naomi je poginula uz majku u teškoj prometnoj nesreći 1972. godine, a Beau je umro prije pet godina u 47. godini od tumora na mozgu.

Kao jedino preživjelo dijete iz prvog braka, Hunter danas podiže dosta prašine privatnim životom. Ženio se dva puta, prvi put za odvjetnicu Kathleen Biden s kojom je dobio sina Finnegana i kćeri Maisy i Naomi, a drugi put 2019. za Melissu Cohen, s kojom je nedavno dobio prvo zajedničko dijete.

Embed from Getty Images

2017. godine šokirao je javnost kada su procurile glasine da je postao veoma blizak s udovicom pokojnog brata Beaua, Hallie Biden. Iako je otac odobravao tu vezu, njihova ljubav nije potrajala i razišli su se 2019. godine.

Dobio je i jedno izvanbračno dijete s Lunden Alexis Roberts, za koju je utvrđeno da je striptizeta.

Hunter se borio i s ovisnošću o alkoholu i drogi, a 2015. je izbio skandal kada se njegova e-adresa našla na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison.

Tijekom kampanje Trump je optužio juniora i seniora Bidena za korupciju i sukob interesa.

"Kina je pojela tvoj ručak, Joe. A nije ni čudno, tvoj sin je otišao u Kinu i iznio milijarde dolara kao menadžer, zaradio je milijune dolara. A kad smo već kod toga, žena gradonačelnika Moskve dala je tvom sinu tri i pol milijuna dolara", prozvao je Trump Bidena tijekom debate.

Od 2014. do 2019. je radio u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina Burisma Holdings, a sredinom listopada je američki konzervativni tabloid New York Post objavio članak naslovljen:  "E-mailovi Huntera Bidena pokazuju kako je koristio svoje veze s ocem kako bi povećao svoju plaću u Burismi."

Trumpov odvjetnik i bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani je izjavio da je na Hunterovom laptopu pronašao "brojne fotografije maloljetnih djevojaka", kao i prepisku Huntera i Joea Bidena u kojoj se sin žali ocu da je njegova partnerica rekla njihovom zajedničkom psihijatru da se ponašao "seksualno neprimjereno" prema 14-godišnjakinji.

Ashley

Hunterova polusestra Ashley dijete je Joea i njegove druge supruge Jill, a javnost ju je prvi put imala priliku upoznati kada je njezin otac bio na dužnosti potpredsjednika SAD-a u administraciji Baracka Obame.

Ashley je po zanimanju socijalna radnica, a bavi se i aktivizmom te modnim dizajnom, a pokrenula je i svoj modni brend čiji je glavni cilj borba protiv rasizma i nejednakosti.

Otac Joe ne skriva koliko se ponosi njome pa je često hvali i u medijima.

"Ponosan sam na nju, od treće godine želi promijeniti svijet", rekao je jednom.

Ashley je 2002. godine bila uhićena zbog verbalnog napada i ometanja rada policajca. Sedam godina kasnije jedan od njenih bivših prijatelja tvrdio je kako posjeduje video u kojemu ona konzumira kokain te ga je želio prodati medijima za velike novce. Nakon tog skandala otkriveno je i da je Ashley već prije bila uhićena, 1999. godine, zbog ilegalnog posjedovanja marihuane.

Embed from Getty Images

Pokojni brat Beau upoznao ju je 2010. godine s plastičnim kirurgom Howardom Kreinom, za kojeg se udala dvije godine kasnije.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz američke predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: američki izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti

Pročitajte više