Camila Cabello mislila da je natjecatelj The Voicea njezin bivši Shawn Mendes

Screenshot: Youtube

PJEVAČICA Camila Cabello šokirala se u emisiji The Voice kada je pomislila da njezin bivši Shawn Mendes nastupa kao jedan od natjecatelja.

"Je li to moj... Je li to Shawn tamo gore?" upitala je članica žirija kad je čula poznatu pjesmu u hit emisiji. 

Natjecatelj Tanner Howe nastupao je s pjesmom Mercy koju izvodi Camilin bivši dečko Shawn Mendes. Njegova izvedba natjerala je troje članova žirija da se okrenu i daju mu prolaz, ali ne i Camilu koja mu je po završetku nastupa poželjela dobrodošlicu u emisiju.

"Pomislila sam, 'Je li Shawn upravo sada na pozornici?' Poznajem Shawna bolje od svih u ovoj prostoriji, ali razlog zašto se nisam okrenula je taj što sam osjećala da zvučiš malo previše poput njega. Očito, on ima nevjerojatan glas. Volim ovu pjesmu, ali voljela bih, kada budete birali svog trenera, da se nekako istaknete", objasnila je svoj izbor. Gledatelji su ubrzo počeli komentirati njezino objašnjenje.

Prekinuli prošle godine

"Mislila je da se producenti šale", "Shawn niti ne zvuči kao ovaj", "Šalila se, a vi sve shvaćate tako ozbiljno", "Ti pjevači nikad ne mogu pobijediti. Ako previše zvuče kao original, kritizira ih se. Ako uopće ne zvuči kao oni, onda ne prepoznaju glazbu i opet ih se kritizira", samo su neki od komentara gledatelja.

Podsjetimo, slavni par upoznao se 2014. godine, dok je Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a vezu su započeli u srpnju 2019. nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu Señorita i od tada su bili gotovo nerazdvojni. Sredinom studenog 2021. objavili su vijest o prekidu nakon dvije godine veze, što je šokiralo brojne fanove.

Pročitajte više