Catherine Zeta Jones u novom filmu završila u lezbijskom klinču, a šmrkali joj i kokain s grudi

Screenshot: Lifetime

CATHERINE ZETA JONES igra glavnu ulogu u novom filmu Cocaine Godmother u kojem tumači kolumbijsku narkobosicu Griseldu Blanco koja je vladala narko tržištem u Miamiju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća.

48-godišnja glumica u nekoliko scena se pojavljuje u lezbijskom klinču s norveškom glumicom Jenny Pellicer koja glumi Griseldinu ljubavnicu Carolinu. Pellicer se u nekoliko kadrova pojavljuje gola, intimni dijelovi su joj prekriveni samo plahtom.

Osim lezbijske afere, Catherine Zeta Jones u nekoliko kadrova otkriva i svoje bujno poprsje, i to tijekom scena seksa s glumcem Juanom Pablom Espinosom koji tumači Griseldinog prvog muža Alberta Brava. U sceni, Espinosa šmrče kokain s poprsja supruge Michaela Douglasa.

Vjeruje se da je Griselda tijekom života naručila ubojstva barem 200 ljudi, a na kraju je upucana u Kolumbiji ispred jedne mesnice, ubio ju je anonimni počinitelj na motoru. Catherine je za potrebe uloge nabacila nekoliko kilograma.

"Ona je mislila da je prelijepa. Ona je bila zvijezda u svom filmu. Bolila ju je ona stvar", rekla je Zeta Jones, piše Daily Mail.

Pročitajte više