Cheryl Cole će s razvodom pričekati do kraja Mundijala

CHERYL COLE će pričekati kraj Svjetskog nogometnog prvenstva i tek onda finalizirati rastanak od supruga, engleskog reprezentativca Ashleyja Colea, prenose otočni mediji.

Ashley je Cheryl molio da s razvodom pričeka do srpnja

"Cheryl je odlučila još jednom razmisliti o svemu i pričekati s konačnom odlukom do kraja Mundijala. Iako je svjesna kako je njihovom braku došao kraj, još uvijek ga voli", rekao je prijatelj poznate pjevačice.

A upravo je nevjerni muž Ashley Cole svojoj dragoj predložio da s razvodom pričeka do kraja Svjetskog nogometnog prvenstva koje se ove godine održava u Južnoj Africi. Pjevačica se na to jako razljutila i kratko i jasno Ashleyju dala do znanja da to ne dolazi u obzir. Ne zna se zašto se lijepa Britanka predomislila, ali je malo vjerojatno da će u tih nekoliko mjeseci Cheryl promijeniti odluku o tome da zauvijek napusti nevjernog Ashleyja.

Nevjerni se nogometaš nada kako će mu pjevačica ipak oprostiti


On se pak nada kako se to neće dogoditi. "Rekao je kako će učiniti sve što može kako bi spasio brak i smatra kako se situacija može popraviti sve do onog trena kada mu Cheryl na stol ne donese papire o razvodu", izjavio je prijatelj nogometaša koji smatra kako je Ashley ipak u zabludi. "On misli da će se Cheryl predomisliti samo zato što još u cijelu priču nije uvukla odvjetnike. Bojim se da se vara, sumnjam da će mu se vratiti", dodao je Ashleyjev prijatelj.

Pročitajte više