Cheryl Cole se riješila skupocjenog nakita kojega joj je poklonio nevjerni Ashley

TIJEKOM četverogodišnjeg braka, Ashley Cole svoju je suprugu neprestano darivao skupocjenim nakitom. Nakon što je saznala da ju je cijelo to vrijeme varao s drugim ženama, usprkos tome što mu je već jednom oprostila nevjeru, Cheryl Cole zatražila je rastavu, a sada se pak riješila i skupocjenog nakita koje je dobila od lažljivog supruga.

Cheryl je nakit dala prijateljicama i majci?

"Cheryl je imala masovnu čistku, baš onakvu kakvu bi svi rado napravili nakon prekida. Htjela je završiti jedno poglavlje svog života, a kako bi to uspjela odlučila se riješiti svega što ju podsjeća na sretne dane s Ashleyem", rekao je neimenovani izvor koji dodaje da je nakit poklonila prijateljicama i majci dok je vjenčani prsten ipak zadržala.

Osim što se htjela riješiti svega što joj je poklonio uskoro bivši suprug, Cheryl se navodno nije niti svidio skupocjeni nakit koji joj je poklanjao tijekom godina jer je, kako tvrdi, bio prekičast i osjećala se jeftino dok ga je nosila.

Ashley iznenađen druženjem Cheryl i Dereka

U njezinoj "čistki" očito joj je pomogao i profesionalni američki plesač Derek Hough koji već danima spava u kući u kojoj je Cheryl nekad živjela s engleskim nogometnim reprezentativcem. Kako piše Daily Mail, Ashley nije htio komentirati odnos svoje supruge i plesača, već je samo izjavio da mu je to sve jako čudno.

Pročitajte više