Chrissy Teigen objasnila zašto je objavila fotke na kojima drži mrtvorođenog sina

Foto: Instagram

CHRISSY Teigen oglasila se na društvenim mrežama nakon što je ranije ovog mjeseca izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Teigen se našla na meti mnogih kritika jer je na svom Instagramu objavila fotografije na kojima plače u bolnici i drži mrtvorođenog sina, a sada je odlučila ispričati zašto je objavila te slike.

"Inzistirala sam na tome da John i moja majka sve slikaju, koliko god neugodno bude", kaže Chrissy i dodaje da je njezin suprug mrzio što je mora slikati u najgorem trenutku u životu.

"Znala sam da se ovog trenutka moram sjećati kao i najljepših trenutaka u našem braku, onih kad smo se vjenčali i kad se rodilo prvih dvoje djece. Morala sam podijeliti svoju priču", kaže.

"Ne mogu vam reći koliko me briga što vam se ne sviđaju fotografije. Nije me briga što vi to ne biste napravili. Preživjela sam, odlučila sam to učiniti i više od svega ove fotografije nisu za nikoga, već za ljude koji su ovo proživjeli ili su dovoljno znatiželjni. Ove su fotografije samo za ljude koji ih trebaju. Ono što ostali misle nije važno", napisala je.

Nikada, kaže, neće moći zaboraviti ovo iskustvo. Ona, njezina majka i suprug pridržavali su mrtvorođenče i fotografirali se s njim.

"Tražila sam od medicinskih sestara da mi pokažu njegove ruke i noge, ljubila sam ih bez prestanka", napisala je.

Pročitajte više