Christina Applegate nakon mjesec dana uspješno izliječena od raka dojke

ZVIJEZDA kultne humoristične serije "Bračne vode" otkrila je u američkom televizijskom eteru kako je uspješno izliječena od raka dojke, samo mjesec dana nakon što joj je dijagnosticirana ta zloćudna bolest. "Čista sam. Apsolutno i sto posto čista... Sve su izvadili, tako da neću umrijeti od raka dojke", rekla je smješkajući se u emisiji "Good Morning America".

36-godišnja Christina Applegate prije mjesec je dana saznala kako boluje od raka dojke, nakon šest godina redovitih odlazaka na mamografiju. "Kad sam doznala dijagnozu, počela sam se tresti. Nije bilo nimalo ugodno, a sve ono što sam govorila da moram napraviti u takvim situacijama palo je u vodu", priznaje glumica koja je za epizodnu ulogu u sitcomu "Prijatelji" nagrađena Emmyjem.

Trenutno igra glavnu ulogu u humorističnoj seriji "Samantha Who?", a priča se da bi za mjesec dana s glamurozne dodjele mogla otići s još jednim Emmyjem. "Ne razmišljam o nagradama, ali volim kad se neka pojavi na horizontu. Volim 'ubosti' dobru ulogu, to je ono što me pokreće u ovom poslu", kaže glumica čiji je najveći doseg ipak ostala serija "Bračne vode". Popularni sitcom uskoro će na Novoj TV dobiti svoju hrvatsku verziju, a glupu kćer obitelji Bandić glumit će Sanja Kovač.

Jade Goody za dijagnozu doznala u Big Brotheru

Jedna od najomraženijih Britanki i bivša zvijezda Big Brothera, 27-godišnja Jade Goody, saznala je jučer u televizijskom eteru da ima rak grlića maternice. Jade, naime, sudjeluje u indijskoj verziji najpopularnijeg reality showa na svijetu, a producenti su je jučer pozvali u ispovjedaonicu i priopćili joj vijest. Jade je u suzama napustila show te je izjavila da se osjeća "uplašeno i nestvarno". Ne zna se hoće li se kadrovi iz ispovjedaonice, u kojima Jade Goody doznaje da ima rak, emitirati na televiziji.

M.A.

Pročitajte više