Coca Cola odustala od bijelih limenki: Zbunjeni kupci tvrde da ima drugačiji okus, miješaju je s dijetnom

SVEGA mjesec dana nakon što je Coca Cola na tržište pustila blagdanske bijele limenke s popularnim napitkom, u kompaniji su se odlučili na novi, standardno crveni blagdanski dizajn. Nove blagdanske limenke, ovog puta crvene boje, na tržište će biti puštene idućeg tjedna. Na ovakvo odustajanje od prve verzije blagdanskog dizajna odlučili su se zbog zbunjenih i nezadovoljnih kupaca.

Naime, iako Coca Cola redovito u prodaju povodom blagdana pušta specijalno dizajnirane limenke, ove su se godine po prvi put standardno crvenu limenku odlučili zamijeniti bijelom, i to u svrhu promoviranja zajedničke kampanje za zaštitu polarnih medvjeda, koju su pokrenuli u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zaštitu životinja (WWF).

Kupci su se počeli žaliti da ih zbunjuje sličnost standardne Coca Cole sa srebrnim limenkama dijetne, a neki su otišli i toliko daleko da su zaključili kako "Coca Cola u bijelim limenkama ima drugačiji okus". Ova zavrzlama dokazuje koliko je kupcima zapravo bitan dizajn te koliko se vole držati dobro poznatog i "klasike" te nisu otvoreni za promjene.

Pročitajte više