Colin Firth ostavio Oscara u zahodu: Do kraja života ne treba mi više ni jedna zabava

COLIN FIRTH kaže da je osjećao potporu Velike Britanije dok je primao Oscara za najbolju mušku ulogu u "Kraljevom govoru". Glumac je zaboravio na unaprijed pripremljeni govor zahvale kada se popeo na pozornicu, no osjećao je kako Britanci navijaju za njega.

"Napisao sam govor, ali potpuno sam zaboravio na njega. No, shvatio sam kako imam tu potporu ljudi od doma, i to mi je nevjerojatno puno značilo", rekao je Colin. Tijekom večeri Colin je bio toliko uzbuđen da je osvojeni kipić nakratko zaboravio na WC-u. Jedan je član osoblja primijetio što se dogodilo pa je kipić odmah vratio ponosnom vlasniku.

Nakon svih uzbuđenja, Colin je jedva dočekao da se situacija malo smiri. "Ne osjećam toliko užitak koliko olakšanje. Zahvalan sam i drago mi je što je sve napokon gotovo. Cijela ta pustolovina s Oscarima traje već mjesecima i cijelo sam to vrijeme letio preko Atlantika ovamo i onamo. Mislim da mi je dosta zabave za cijeli život, da više nikada ne odem na neku, to bi mi bilo sasvim u redu", rekao je novopečeni oskarovac.

Pročitajte više