Conor McGregor: To dijete nije moje, ona je spavala s mojim prijateljem

Foto: Instagram/Guliver Image/Getty Images

IRSKI MMA borac Conor McGregor privukao je pažnju na ovogodišnjem Super Bowlu, i to zahvaljujući sinčiću Conoru Jr. Ponosni otac svog je 18-mjesečnog mališana odjenuo u odijelo kakvo je i on sam imao, a u usklađenim modnim kombinacijama nosio ga je u naručju i pozirao pred fotografima.

Malenog nasljednika Conor je dobio s partnericom Dee Devlin s kojom je u sretnoj vezi od 2008. godine, a nedavno su obitelji pridružili i novu članicu, čime se pohvalio na Instagramu.

Njegovu sreću pokušala je poljuljati jedna samohrana majka. Naime, McGregor nedavno se suočio s optužbama žene pod imenom Teri Murray, koja tvrdi da je on otac njezine jednogodišnje kćeri, zbog čega želi da se on podvrgne DNK testu kako bi utvrdili istinu.

Kao što je bilo i za očekivati, on je negirao njezine navode, a tvrdi da je žena spavala s njegovim prijateljem u Liverpoolu u travnju 2017. godine. Svoje riječi potvrdio je i gestama u javnosti pa se tako na Super Bowlu ponašao kao da ga se glasine ne tiču i kao da je u njegovom obiteljskom životu baš sve u redu.

Pročitajte više