Cura otkrila čudan zaručnikov fetiš pa joj poručili da ga ostavi

Ilustracija: Instagram

JEDNA žena postala je umorna od zahtjeva svog zaručnika pa je potražila savjet na Redditu.

Anonimna 27-godišnjakinja priznala je kako se njezin 31-godišnji zaručnik ljuti na nju jer se ona ne želi ljubiti s drugim djevojkama, prije svega sa svoje dvije prijateljice, ispred njega. Nakon njezinog priznanja, mnogi su joj poručili da ga jednostavno ostavi.

Na forumu o vezama na Redditu žena je priznala da se ljubila sa svojim prijateljicama u prošlosti. "Nekoliko puta na fakultetu poljubila sam prijateljicu dok sam bila pijana, a jednom sam se zbarila s drugom ispred bara", napisala je, no istaknula kako se sve to dogodilo prije nego je uopće upoznala zaručnika.

"Mislila sam da zbog toga zvučim pustolovno i cool pa sam pričala o tome godinama nakon što se dogodilo", napisala je. No iako joj je to tijekom studija bilo u redu, više ne želi to raditi, a to je, kako kaže, problem za njezinog zaručnika, koji je s njom pet godina i redovito je nagovara da ljubi svoje prijateljice.

"Jednom prije godinu ili dvije uvjerio je mene i jednu od tih cura da se poljubimo nekoliko puta nakon par pića. Svidjelo mu se to, ali želi više. Želi me gledati kako se barim s jednom od tih prijateljica. Ja to ne želim i rekla sam mu nekoliko puta, no on misli da je nepošteno zakinuti ga za prizor mene kako se mazim s drugim curama", piše.

Dodala je kako je sad počeo to spominjati iz čista mira i ljutiti se na nju kad mu pokušava objasniti. "Ostane ljut satima ili danima zbog toga."

Screenshot objave pojavio se i na Twitteru te izazvao brojne reakcije. Mnogi su optužili tipa za iskorištavanje svoje partnerice, a neki su joj poručili da razmisli o otkazivanju zaruka.

"Ostavi ga. Koristi te za vlastitu zabavu. a kad ne želiš, onda se ljuti. Ima li 14 godina?", jedan je od komentara. "Definitivno se nemoj udati za njega", dodala je jedna korisnica Twittera.

 

Pročitajte više