"Cura u koju sam zaljubljen tjera me da jedem hranu koju je ona već prožvakala, ne znam što da radim"

Screenshot: Youtube

KORISNIK Reddita pod nadimkom iPiPrince vjerovao je da je našao svoju idealnu djevojku sve dok nije otkrio njen vrlo neobičan fetiš koji za njega predstavlja priličan problem.

Naime, njegova djevojka voli kad on jede hranu koju je ona već prožvakala. Budući da je zaljubljen u nju i ne želi je ostaviti, za pomoć se obratio internetskoj zajednici pokušavajući naći rješenje koje bi im oboma bilo prihvatljivo.

"Prije dva mjeseca počeli smo živjeti zajedno nakon sedam mjeseci veze. Sve je bilo savršeno dok ona tijekom ovih praznika nije počela raditi nešto stvarno odvratno. Na Badnjak me iznenadila doručkom, no kad sam vidio svoja pečena jaja, učinila su mi se malo ljigava. Rekla je da je to zbog sira, a ja nisam imao razlog da joj ne vjerujem. Pojeo sam ih i sve je bilo u redu", naveo je on.

Sljedeća situacija dogodila se za Novu godinu.

"Mazili smo se u krevetu i jeli jagode sa šlagom. U jednom trenu prožvakala je jagodu i onda me nahranila njome. Bilo mi je malo čudno, ali bio sam jako napaljen pa sam prihvatio igru. I ostatak jagoda pojeli smo tako, a nakon toga je uslijedio fantastičan seks", kaže on.

Problem je nastao kad je ona to počela raditi i sa svom ostalom hranom.

"Kad joj kažem da prestane, ona počne plakati i govoriti da je ne volim dovoljno. Gotovo sve naše svađe nastale su oko toga. Na kraju obično popustim i pojedem malo, ali to je stvarno odvratno. Digne mi se želudac kad pomislim na teksturu. Osim te navike, ona je moja djevojka iz snova i zaista ne želim dići ruke od naše veze. Čak sam razmišljao da se obratim njenom bivšem za savjet", požalio se on.  

Pročitajte više