Dalmatinski dišpet u ex-yu Big Brotheru

U SKOPSKOJ vili došlo je do prvih "žešćih" sukoba. Edis i Dragi, predstavnici Hrvatske i Makedonije urotili su se protiv Srbina Miće, te ušli u otvoreni sukob s njim, a zamalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Iako su se ranije najviše svađali dvoje hrvatskih predstavnika, Edis i Josipa, ipak su se pomirili ali je nakon toga Edis brzo našao drugu "žrtvu" – Srbina Miću za kojeg se ustanovilo da je krao donje rublje ukućana.

Edis je brzo našao i partnera, Makedonca Dragog, s kojim je napadao Miću do te mjere da je zamalo došlo do fizičkog obračuna. No, romkinja Sanela upozorila je dečke da bi mogli biti diskvalificirani, pa su se primirili.

No, ne zadugo, jer Edisov dalmatinski dišpet nije dozvolio da se stvari tako lako zaborave, pa je skupio ekipu i Mići okrenuo krevet naopako. Mićo je smireno vratio krevet na mjesto i odlučio sve zaboraviti.

Usput budi rečeno, kandidati su završili snimanje pjesme "To sam ja", s kojom će se predstaviti 26.12 na Makedonskom festivalu, a uskoro će krenuti i snimiti spot za istu pjesmu, s kojom očekuju veliki uspjeh.

Pročitajte više