Dan odluke na Farmi: Rafo, Jelena, Ivana, Dvina - kome ide pola milje?

BIVŠI farmeri, koji su na selo došli kako bi proslavili završetak prve sezone, napustili su seosko imanje i četvero finalista ostavili u razmišljanjima o pobjedi. Večeras će, naime, Rafo, Jelena, Ivana ili Dvina kući otići s pola milijuna kuna, a ostali s izdašnim dnevnicama i materijalom od kojeg u najmanju ruku mogu napisati bestseller. Iako ih je većina, zbog naklonosti gledatelja, u proteklim tjednima izbjegavala priču o velikoj novčanoj nagradi, finaliste je danas "udarila stvarnost" te s nestrpljenjem očekuju veliko finale i, na kraju krajeva, povratak u normalni život.

Rafael Dropulić je, prema svim mogućim anketama, pa tako i Indexovoj, najizvjesniji pobjednik Farme. Ukoliko večeras osvoji najviše glasova, postat će jedini dvostruki reality pobjednik u Hrvata - prije pet godina osvojio je milijun kuna u glazbenom natjecanju Story Supernova Music Talents, a veći dio iznosa darovao je za izgradnju crkve u rodnim Pločama. Ipak, mnogi na tronu vide Dvinu Meler, jedinu natjecateljicu koja od početka showa ne krije kako joj je pobjeda, pa i lova, itekako važna.

Preostale dvije finalistice, Jelena Urukalo i Ivana Marić, do finala su, prema zaključcima s Indexovog Foruma (na kojem se Farma revno pratila od samog početka), dogurale "sasvim slučajno". U prilog su im išle, kažu forumaši, "farmerske struje" - na početku su se priklonile pravom klanu i ostale mu vjerne sve dok se nije počeo raspadati, a one se uvjerile kako će i "bez protekcije" opstati u natjecanju. Nova TV, doznajemo, planira i drugu sezonu Farme, no još nije poznato hoće li na selu boraviti "obični ljudi" ili će producenti opet posegnuti za "celebrity imenikom" i pred kamere opet dovesti zaboravljene ili još neotkrivene pjevače, manekenke i njima slične.

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više