DESTINY'S CHILD POČINJU RADITI NA NOVOM ALBUMU U SIJEČNJU

Tri članice ženskog banda Destiny's Child Beyonce Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams okupit će se u studiju početkom iduće godine kako bi počele raditi na snimanju novog materijala prvi put u zadnje dvije godine.

Prethodna studijska snimka Grammyjem nagrađenog rhythm and blues trija bila je "Survivor" iz 2001.

"Destiny's Child se vraća u studio u siječnju", izjavila je Knowles u razgovoru za Reuters.

Tri pjevačice razišle su se krajem 2001. i posvetile se samostalnim projektima. Knowles je zacementirala svoj zvjezdani status ulogom Foxxy Cleopatre u filmu "Austin Poers in Goldmember" 2002., a potom i hit pjesmom "Dangerously in Love". Također glumi u "The Fighting Temptations", filmu koji se počinje prikazivati u petak, a prije okupljanja benda mogla bi objaviti još jedan vlastiti album.

Rowland je solo-karijeru počela prošle godine albumom "Simply Deep", a Williams je objavila gospel-soul projekt "Heart to Yours".

Knowles je izrazila nadu da trio može nekoliko mjeseci raditi na novom materijalu i naći svježi glazbeni izraz.

"Želim da otpočetka zajedno radimo na svakoj pjesmi jer smo sve toliko napredovale. Prošle su dvije godine. Znam da će zvuk biti malo drukčiji, zreliji. Još moramo otkriti kakav će točno biti", izjavila je pjevačica Destiny's Childa.

Ta je grupa iz izvornog kvarteta postala trio 1999., a dominantnu ulogu na svjetskoj pop-sceni preuzela je 2000. nizom višestruko platinastih albuma i hit-pjesama poput "Say My Name", "Jumpin', Jumpin'" i "Bootylicious".

Pročitajte više