Dino Jelusić upozorio pratitelje: Prevaranti su otišli na novi nivo ovih dana

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

DINO JELUSIĆ upozorio je svoje pratitelje kako se ponovo našao na udaru prevaranata pa pojasnio o čemu se radi. Naime, nakon što su prevaranti s lažnih profila slali eksplicitne poruke njegovim obožavateljicama, glazbenik je objasnio kako sada imaju novu taktiku kojom žele izvući novac od njegovih pratitelja te je objavio screenshot u kojem je pokazao prepisku prevaranata s njegovim fanovima. 

"To nisam ja"

"Fanovi i pratitelji. Prevaranti su otišli na novi nivo ovih dana. Otvore moje privatne poruke i snime zaslon kako bi se vidjelo moje ime i plava kvačica kako bi izgledalo kao da stvarno pričate sa mnom (jer plava kvačica daje dozu veće realnosti). Nakon toga daju link na svoj Telegram i prave se da sam to ja. Ponavljam opet, to nisam ja, ne dijelim svoj privatni broj mobitela", napisao je. 

Podsjetimo, 31-godišnji pjevač, kojeg gledamo u showu The Voice u ulozi mentora, nedavno se na društvenim mrežama pohvalio svjetskim uspjehom.  

"Najveći japanski magazin, Burn, proglasio me najboljim tekstopiscem u 2023. godini, pjesmu Follow the blind man najboljom pjesmom, a bend Jelusick opisao je kao najsjajniju nadu. Zaista sam počašćen", napisao je glazbenik.   

Pročitajte više