Djevojci zabranili ulazak u klub zbog potpuno bizarnog razloga

Foto: Facebook

BOBBI JO GOLDSMITH odlučila je proslaviti svoj 20. rođendan u jednom londonskom klubu pa je prethodno rezervirala stol i s prijateljicama krenula na proslavu.

No, u klub na kraju nisu ušle jer su na ulazu procijenili da su "predebele". Ona tvrdi da je s prijateljicama stajala u redu za ulazak u klub Libertine kada im je prišao promotor i rekao im da se slobodno mogu okrenuti jer su predebele da bi ušle. 

Priču je na Facebooku podijelila njezina majka koja je šokirana događajem.

"Odmjerili su nas i rekli nam da smo predebele. Mene to ne dira previše, ali takvi komentari užasno utječu na mlade djevojke. Takve stvari se ne bi trebale događati u 2016. godini, to je strašno", ispričala je nesretna djevojka za Mirror.

Iz kluba tvrde da nikada nisu imali rezervaciju na njeno ime te da nemaju ni promotora pod imenom Carmelo, kako se zvao čovjek koji ih je potjerao iz reda.

"Želimo naglasiti da komentari o izgledu cura sigurno nisu potekli od zaposlenika ili bilo koga povezanog s nama te ni na koji način ne odražavaju naše stvarne uvjete za ulazak u klub", tvrde iz kluba. 

"Tu večer je u klubu bilo 500 ljudi, 119 ih je odbijeno na ulazu. Klijenti imaju prioritet ovisno o tome kod koga su rezervirali stol. Prvi su na redu članovi kluba i posebni gosti, zatim gosti koji rezerviraju kod našeg tima za odnose s javnošću, a tek onda gosti koji rezerviraju kod promotivnih kompanija ili promotora za tu večer. Naš klub je svaku večer pun različitih ljudi i na to smo jako ponosni. Nikada ne bismo odbili nekoga na temelju njegova fizičkog izgleda", kažu.

Pročitajte više