Djevojka Luke Modrića: U Londonu ćemo prvo stvoriti dom

DJEVOJKA trenutno najaktualnijeg hrvatskog nogometaša izašla je iz medijske sjene i tjedniku Gloria ispričala pojedinosti njihovog prvog susreta i veze, a priznala je i kako, zbog njegovih obveza, s Lukom uopće nije stigla proslaviti transfer u Tottenham. 27-godišnja Vanja Bosnić studira ekonomiju u Zagrebu, a s Lukom Modrićem u vezi je četiri godine i, kaže, još ne pomišljaju na odlazak pred oltar: "Brak je za nas čista formalnost!".

"Moja je želja da sve bude kao i prije, ali sam svjesna da to više nije moguće", rekla je Gloriji Vanja Bosnić, koju je Luka Modrić upoznao 2004. godine u jednom zagrebačkom kafiću. Zajedno žive dvije i pol godine, a 27-godišnja Zagrepčanka ovako je opisala Luku Modrića privatno: "On je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna pedantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati".

"Znam koliko je Luki važan dom pa ću se potruditi da nam što prije pronađem stan"

Vanja kaže kako još ne znaju kad će se vjenčati, a oboje žele da to bude u Zagrebu - Luka pred 400, a Vanja puno manje uzvanika, no sigurna je, kaže, da će se naći negdje u sredini. "Imamo pravo tri mjeseca biti u hotelu, no znam koliko je Luki važan dom pa ću se potruditi da nam što prije pronađem stan i uredim ga tako da se u njemu oboje ugodno osjećamo. Pripreme mu počinju 3. srpnja pa ću ja najvjerojatnije u London prije njega, da ga sve dočeka spremno", zaključuje djevojka Luke Modrića.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više