Djevojka tvrdi da potječe od izvanzemaljaca i da može putovati na Mars

Foto: Facebook/YouTube

LEA KAPITELI iz Melbournea tvrdi da je s 13 godina saznala da ima izvanzemaljske gene.

22-godišnjakinja tvrdi da ju je kao tinejdžericu posjetilo biće iz svemira, Mezreth, koji joj je rekao da su uzeli jajne stanice njezine majke dok je spavala, pomiješali ih s izvanzemaljskim genima te da je tako nastala ona. 

"Bio je to čudan susret, ali je imao smisla. Godinama sam mislila da su te stvari koje viđam nestvarne, da su to samo snovi. A onda je Mezreth objasnio moju prošlost. Rekao mi je: 'To je sve bilo stvarno'", ispričala je za Daily Mail Australia.

Mezreth ju je posjećivao više puta i objasnio joj da je ona pripadnik Starseeda. "Starseed su bića koja imaju miješano porijeklo. To je netko tko je rođen na Zemlji, ali nema u potpunosti zemaljsko porijeklo", objasnila je.

Njoj je ova teorija pomogla da samoj sebi objasni zašto se tijekom djetinjstva nije mogla povezati s drugom djecom. "Godinama sam gledala kako drugi samo 'kliknu', a ja sam bila čudna. Kada sam shvatila da sam Starseed shvatila sam da sam tu s razlogom: da svjedočim životu na Zemlji", ispričala je.

S vremenom je, tvrdi, naučila astralno putovati. "Na početku nisam mogla utjecati na to gdje idem, a sada s dovoljno koncentracije i meditacije mogu ići i na Mars, ako to poželim", opisala je svoja "izvantjelesna putovanja svemirom".

"I moja mama se pomirila s tim da sam Starseed. Trebalo joj je vremena da shvati, ali onda je potražila pojam na internetu i shvatila da ima smisla. U djetinjstvu mi je uvijek govorila da imam bujnu maštu."

Lea ima i dečka koji je "skroz ok s tim", kako ona kaže. "Mislila sam da ću cijeli život biti sama jer sam drugačija, ali on me podupire i često pričamo o tome. Tko zna hoće li se to prenijeti i na našu djecu", pita se Lea.

Pročitajte više