Dok Tom Cruise izvodi vratolomije, Suri i Katie se dosađuju na setu

KAKO bi što više vremena provodio s obitelji, glumac Tom Cruise odlučio je na snimanje filma "Wichite" povesti suprugu Katie i kćerkicu Suri. Iako je izvodio razne vratolomije, skakao s jednog automobila na drugi, Katie i Suri nisu bile oduševljene, a prema njihovim izrazima lica bilo im je poprilično dosadno.

3-godišnja Suri ponovno u štiklicama

I dok se Katie donekle trudila oraspoložiti svoju kćer pokazivajući joj njezinog spretnog tatu, Suri je, u malenim potpeticama, nezainteresirano ležala na njezinom ramenu i nije joj davala nimalo pažnje. U svom najnovijem filmskom uratku, Tom je utjelovio tajnog agenta čija će partnerica ovaj put biti Cameron Diaz.

O braku glumačkih supružnika naveliko se raspravlja već mjesecima. Dok neki tvrde da Tom vrši veliki pritisak na Katie te drži sve konce u obitelji kad je u pitanju odgoj njihove kćeri, drugi tvrde da to nije istina s obzirom da jako malo vremena provode zajedno.

Podsjetimo, već nekoliko puta američki paparazzi uslikali su Toma na jednom dijelu grada kako se "šepurio" i potpisivao autograme, dok je Katie u jednoj ruci nosila Suri, u drugoj vrećice iz obližnjeg marketa gdje je obavljala svakodnevne sitnice poput prave kućanice. Također, očito je da je nakon braka, zvijezda popularne serije "Dawson's Creek" zapostavila glumu, ali i cjelokupnu karijeru.

Pročitajte više