Dolazak Paris Hilton obična patka?

(NE)DOLAZAK najpoznatije svjetske neradnice Paris Hilton u naše krajeve pretvorio se u pravu sapunicu - dok jedni tvrde da se cijeli dan odmara na Hvaru, a navečer planira izlazak u trendy okupljalište Carpe Diem, prema nama dostupnim informacijama starija Hiltonica uopće nije na Hvaru. Naime, policija, pa ni djelatnici Carpe Diema, nemaju pojma o njenom dolasku ni o famoznom helikopteru koji bi ju, zajedno s društvom, trebao dovesti do otoka. Je li posrijedi obična patka?

Kad je Nicky Hilton došla u Split i uputila se prema Hvaru, tajni nije bilo - znalo se u čemu je došla i kojim prijevoznim sredstvom, koga je poljubila i gdje je u kojem trenutku pogledala... Ipak, navodni dolazak njene starije i puno poznatije sestre Paris novinarima je zadao puno muka, i od početka je pod upitnikom, a sve jasnije postaje kako poznata partijanerica uopće nema namjeru doći u naše krajeve, unatoč raznim "izvorima" koji uporno tvrde da u ovim trenucima šeće Lijepom našom.

"Paris Hilton trenutno se nalazi u Carpe Diemu sa sestrom Nicky. U Hrvatskoj ostaju sljedeća tri dana, no ne možemo vam otkriti detalje njene turneje, jer je interes medija prevelik", rekao nam je danas jedan od promotora njenog "službenog pića", kojeg bi Paris navodno trebala predstaviti hrvatskoj javnosti.

Ipak, neslužbeno dolazimo do sasvim drugačijih informacija - prema našim saznanjima, danas se na Hvaru nije dogodilo ništa neuobičajeno, nije doletio nikakav helikopter, nenajavljena jahta nije pristala na tamošnju rivu. Kako doznajemo, niti u Carpe Diemu ne događa se ništa posebno, a djelatnici bara također su neupućeni u dolazak trendsetterice. Hvarska policija, neslužbeno doznajemo, također nema pojma o dolasku Paris Hilton, što je u najmanju ruku čudno, obzirom na izjavu koju smo dobili od promotora.

Je li posrijedi obična "patka", kojom promotori pića, ali i kluba, žele dobiti na publicitetu? Ili je Paris u dva dana potpuno promijenila životnu filozofiju i doista boravi u Hrvatskoj, ali po prvi put u svom "glamuroznom životu" daleko od medija? Podsjetimo, prije samo nekoliko dana organizirala je zabavu u Malibuu i s balkona razdragano mahala paparazzijima, pa nam je zaista teško povjerovati da se sa sestrom zaključala u klub i tako počela svoju navodnu hrvatsku avanturu.

U svakom slučaju, Paris se još jednom potvrdila kao zvijezda, jer je i samo spominjanje njenog imena uz našu zemlju podiglo medijsku prašinu, a jesu li novinari, koji danima objavljuju vijesti o njenom dolasku (i šalju vojske fotografa na Hvar) ispali budale, znat će se uskoro. Jer, ako je u Hrvatskoj, ne postoji ni najmanja šansa da ostane nezamijećena. Ipak smo mi "mala zemlja za veliki odmor"!

D.K.

Pročitajte više