Domenica o svadbi: Ne mogu uopće zamisliti da sve moram planirati godinu unaprijed

Foto: Instagram

DOMENICA ŽUVELA dugogodišnja je prijateljica glazbenice Hane Huljić. U Intervjuu za Azra.ba Domenica je ispričala da imaju slične životne stavove te da se prate i podržavaju od prvog dana kada su se upoznale.

"Voljela bih da svi imaju jednu Hanu u svom životu. Ona je za mene, osim najbolja prijateljica, najtalentiranija i najempatičnija osoba koju sam upoznala i svojom pojavom inspirira apsolutno sve oko sebe", rekla je Žuvela, koja je Hani bila i vjenčana kuma.

Domenica se osvrnula i na svoju vezu s odvjetnikom Ivanom Bačićem. Pjevačica je nedavno rekla da njezin partner nije želio biti dio javnog života pa su vezu dugo tajili, a sada je na pitanje hoće li se kod nje uskoro čuti svadbena zvona objasnila kako bi voljela da izgleda njezino vjenčanje.

"S obzirom na to da sam pjevala godinama na vjenčanjima, doslovno ne poželim svoje. Voljela bih da to bude nešto netipično, ako bude. Ne mogu uopće zamisliti sebe da moram birati godinu prije prostor, datum, vjenčanicu, sve ono što je ljudima normalno.

Više bih voljela da to bude varijanta danas za sutra, što znam da je, vjerojatno, nemoguće", priznala je i otkrila da su joj iskrenost i razumijevanje u vezi uvijek na prvom mjestu te da je njezino srce "osvojeno".

Pročitajte više