Donald Trump pokušao uletjeti Salmi Hayek i koristio zaista ofucani upad

Screenshot: Twitter

SALMA HAYEK prije nekoliko je dana dala intervju za The Daily Show u kojem je na slikovit način opisala kako to izgleda kad ti se upucava Donald Trump.

Trump joj je pokušao uletjeti poprilično ofucanim upadom, a na njegov pokušaj šarma Salma nije nimalo pala.

"Bila sam na jednom eventu s tadašnjim dečkom i napravila sam gestu kojom sam mu pokazala da mi je hladno. Odjednom mi je netko iza mene stavio jaknu preko ramena, a kad smo se dečko i ja okrenuli vidjeli smo da je to Trump", započela je svoju priču.

"Pozdravio nas je, predstavio se, bio ultra ljubazan. Zatim je rekao: 'Žao mi je, ali primijetio sam da je tvojoj djevojci hladno'. I onda je nastavio pričati s mojim dečkom i bio jako prijateljski nastrojen. Kasnije smo otišli s njim na večeru na koju nas je pozvao i na kojoj nas je oboje tražio brojeve mobitela. Pozvao nas je i da odsjednemo u njegovom hotelu kad dođemo u New Yorku", nastavila je Salma.

"Nikad više nije razgovarao s mojim dečkom", izjavila je lijepa glumica i dodala da ju je odmah nakon toga nazvao i pozvao na spoj. Nakon što mu je rekla da zna da ima dečka, on je odgovorio: "Nije on dovoljno dobar za tebe. Nije bitan. Nije dovoljno velik čovjek. Moraš izaći sa mnom."

Voditelj ju je potom pitao da li se udala za tadašnjeg dečka, na što je Salma rekla da nije. "Onda je Trump bio u pravu", zaključio je voditelj na što su se svi nasmijali.

Salma trenutno promovira svoj novi film "Beatriz at Dinner", a u sretnom je braku s francuskim poduzetnikom Françoisom-Henrijem Pinaultom.

Pročitajte više