Dyson V8 Motorhead – Još uvijek na akciji!

Foto: Press

BEZ žice. Bez problema. Najsnažnije usisavanje.

Tehnologija napajana najsnažnijim Dyson motorom koristi Nikal-Kobalt-Aluminijsku bateriju i osigurava dovoljno vremena da bi očistili cijeli dom bez kabla koji vas sputava. 

Dyson V8 bežični usisavač ne čisti samo pod jer se u vrlo kratkom roku transformira iz ručnog u štapni usisavač koji može čistiti ispod namještaja, stropove, visoka nedostupna mjesta, te sve između toga. 
Na temelju 10-godišnjeg znanja o bežičnoj tehnologiji i motoru, V8 nudi nekoliko ključnih evolucijskih rješenja u odnosu na svoje prethodnike: produženo trajanje baterije, higijensko pražnjenje spremnika za prašinu, još veća snaga usisa i mnogo tiši rad samo su neke od njegovih prednosti.

Uvijek spreman za akciju

Dyson V8 usisavači nemaju kabel, stoga ne trebate ništa otpetljavati, uključivati, vući uokolo, a nema ničega ni što vas ograničava pri kretanju. Opremljen je stanicom za punjenje koja služi i za odlaganje usisavača koji vam je tako uvijek pri ruci i spreman za rad. 

Teži samo 2.6kg

U Dyson bežičnim usisavačima, osnovne komponente poput motora i baterije su pozicionirani u blizini ruke. Na taj se način prebacuje gravitacijsko središte čime je donji dio usisavača kojim se usisava izuzetno lagan i njime je jednostavnije manevrirati pri usisavanju teško dostupnih mjesta. 

Higijensko pražnjenje spremnika

Dyson V8 bežični usisavač opremljen je novim mehanizmom za pražnjenje prašine. Kada se spremnik za prašinu prazni, gumeni prsten spušta se po posudi, skidajući preostalu prašinu i prljavštinu. Tako korisnik može higijenski isprazniti spremnik i svu prljavštinu koja je zapela unutar spremnika u samo jednom potezu bez da dotiče prašinu i prljavštinu rukama. Dodatno, spremnik ima veći kapacitet od usisavača prošlih generacija.

Posebna ponuda – Najniža cijena do sada!

Dyson V8 Motorhead usisavač uključuje direct-drive četku za čišćenje, kombinirani nastavak i nastavak za kuteve. 
Nabavite svoj bežični usisavač V8 Motorhead po nikad nižoj cijeni - 1.899,00kn, na akciji do isteka zaliha.

Dostupnost

Ovlašteni distributer: Tehno Mag d.o.o. Slavonska avenija 53, Zagreb 
Dostupan je na webu i kod ovlaštenih partnera

Pročitajte više