Ella Dvornik tutorijalom podsjetila na jedan od najljepših prirodnih fenomena

Foto: Press

DA JE uljepšavanje i šminkanje danas jedan od najpopularnijih trendova dokazuju niz Youtube i Instagram influencera koji svojim zanimljivim objavama uspijevaju pokazati gledateljima i pratiteljima kako je jednostavno napraviti dobar make up. Ni Hrvatsku nije izostavio val popularnosti make up tutoriala na društvenim mrežama što pokazuje da unatoč suprotnim očekivanjima i kod nas ima ljudi koji svojim idejama i inovativnošću znaju protresti i ugodno iznenaditi Instagram svakodnevnicu.

Jedna od njih je Ella Dvornik koja je s 334 tisuće pratitelja na Instagramu  jedna od vodećih i najpopularnijih hrvatskih influencera. Ella na svakodnevnoj bazi objavljuje sadržaje vezane za putovanja, odjeću i make up. Osim što promovira najpopularnije svjetske trendove, prava je trendsetterica, što nerijetko pokazuje svojim odjevnim kombinacijama ali i make up tutorijalima koje, osim na Instagramu dijeli i na svom Youtube kanalu. Jedna od najnovijih inspiracija bila joj je Aurora Borealis, poznata i kao polarna svijetlost koju ljudi, osim na noćnom nebu, mogu vidjeti i na poleđini Huawei P20 pametnog telefona.

Kako bi što bolje prikazala svoj netipičan make up look prirodnih boja Ella je za snimanje tutorijala odabrala Huawei P20. Karateristike 3D prepoznavanja lica, fokusiranja i automatskog prilagođavanja svijetlosti Elli su koristile i kao idealno osvijetljeno ogledalo za šminkanje, a ujedno je i koristila timelapse opciju na videu kako bi cijeli proces šminjaka sažela u  manje od minute.

Za one koji se također žele okušati u svijetu snimanja, tutorijala i fotografiranja, ali i one koji jednostavno žele uhvatiti odličan trenutak, Huawei P20 će služiti kao izvrstan partner koji može maksimzirati kvalitetu snimljenih materijala.

Pročitajte više