Ellu Dvornik brine budućnost s Charlesom: "Teško se usklađujemo"

Foto:Instagram

ELLA DVORNIK objavila je na svom blogu s kojim se sve poteškoćama susreće u ljubavnom životu sa svojim zaručnikom Charlesom zbog posla kojim se bavi.

Kaže kako je Charles direktor svoje tvrtke koji osjeća obvezu biti u uredu, dok je "njezin ured cijeli svijet". Zabrinjava je kako će u budućnosti nastaviti zajedno putovati jer je počela primjećivati poteškoće zbog usklađivanja njihovih poslova.

Napisala je da "vodi Charlesa svuda sa sobom" te da on ne upotpunjuje samo nju već i njezin blog. Teško vidi svoju karijeru bez njega, budući da joj on puno pomaže u kreiranju njezinog sadržaja za fanove na društvenim mrežama, no dala je naslutiti da će vjerojatno smanjiti zajednička putovanja.

Pohvalila se i da joj je bukirana cijela 2017. godina i da ima toliko ponuda za putovanja da uopće ne mora biti doma svih 365 dana. To je istovremeno i zabrinjava, jer ne može putovati sama.

"Teško je biti sa mnom u vezi jer mi je posao biti što dalje od doma, a njegov nije", napisala je Ella i naglasila da se osjeća loše kad putuje bez njega.

Pročitajte više