Emily Blunt: Molila sam fotografe da me ne photoshopiraju, ne želim izgledati kao netko drugi

EMILY BLUNT mlada je britanska glumica koja, uz Benicija del Toru i Anthonyja Hopkinsa, glumi u novom hitu "The Wolfman". Poznata je po tome što je brojni paparazzi, koji svakodnevno opsjedaju zvijezde, nikada nisu uhvatili kako radi bilo što što bi moglo narušiti njezin ugled ili doći na naslovnicu žutog tiska.

"Paparazzi su lukavi, ali ja sam dobra i ne radim skandale"

"Fotografi su lukavi i uhvatit će vas kada se najmanje nadate. A ja ipak nisam toliko dobra, samo njih nema u blizini. Evo, neki dan sam pala kraj auta, ali nitko nije vidio", rekla je glumica.

U vrijeme dok je snimala "Vrag nosi Pradu", običavala je dolaziti na snimanje gotovo svakoga dana, čak i onda kada nije snimala. "Sviđa mi se redateljski posao i bilo mi je zanimljivo vidjeti kako funkcionira ta kompletna mašinerija. A drugi razlog mog vječnog boravka na setu je bio taj što sam bila usamljena. Ljudi s kojima sam radila bili su jedini u okolici koje sam poznavala", dodala je Emily.

"Divim se Cate Blanchett i Anthonyju Hopkinsu"

Rekla je i kako se divi svojim starijim kolegama, Cate Blanchet i Beniciju Del Toru, s kojim je snimila film "The Wolfman". "Benicio i Anthony Hopkins su jedan od glavnih razloga zbog kojih sam odlučila glumiti u tom filmu. Njih dvojica zauzimaju prva dva mjesta na listi mojih najdražih glumaca. Dobila sam scenarij i svidio mi se, ali kad sam čula da su i oni angažirani, znala sam da ću se i ja uključiti", rekla je glumica koja je nedavno izazvala čuđenje svojih kolegica kada je zamolila fotografa da je ne photoshopira.
 
"Istina je da sam fotografe tražila da me ne čine mršavijom. Mrzim kada mi na slikama noge izgledaju kao štapići. Znam da te oni kompjutorski mogu potpuno izmijeniti, ali mislim da je pogrešno i loše predstavljati se za nekoga tko niste. Shvaćam da moraju popraviti neke detalje, poput sjena i slično, ali nakon svega ne želim da Emily na fotografiji i Emily u stvarnosti budu dvije potpuno različite osobe", rekla je glumica.

Pročitajte više