Emotivna Lana Jurčević podijelila intiman trenutak: Je*em ti starost...

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ podijelila je na svom Instagram profilu emotivan video koji je nastao u domu za umirovljenike gdje je nakon dugo vremena posjetila svoju baku s kojom je jako povezana.

"Živimo samo jednom. Potrudite se raditi ispravne stvari. Budite nježni. Radite dobre stvari. Neka vas ljudi zapamte po vašim djelima, po onome što ste napravili, a ne po onome što ste govorili da ćete napraviti", napisala je Lana ispod objave videa u kojem je u zaštitnim rukavicama primila svoju baku za ruku.

"Moja bakica. Je*em ti starost. Uh", dodala je pjevačica. 

U Storyjima na Instagramu pokazala je i kako baka gleda njene spotove te je otkrila da joj je ovo jedna od najtežih situaciju u životu.

"Ne znam kad mi je bilo toliko teško kad sam bila kod nje i koliko se promijenila zadnjih mjeseci", napisala je između ostalog.

Brojni pratitelji su pružili podršku Lani u komentarima ispod videa.

"Nema veće ljubavi od one između unuke i bake", "Lana, bake sve osjete, ona je sretna jer ima najbolju unuku", "Drži se draga Lana", "samo pozitivno", neki su od komentara ispod videa.

Zbog situacije s pandemijom pjevačica nije mjesecima mogla posjetiti baku, a koliko joj je to teško otkrila je svojim fanovima na društvenim mrežama.

Poznata pjevačica na proljeće nije mogla sakriti žaljenje što nije mogla biti uz baku.

Fanovima je otkrila: "Meni je jedna baka u staračkom domu. Užasno mi je da joj se ne možemo ni na koji način obratiti, nazvati, mahnuti joj. NIŠTA. Em su zatvorili dom (što je ok zbog sigurnost), em ih je tresao potres, još tjednima nakon ona dva najjača kao i nas ostale (ali samo mogu zamisliti stanje straha kad si sam i zakucan za krevet). Ne možeš ti njima starijima više ni objasniti što se točno događa vani… Ali znam i sigurna sam da se osjeća napušteno i samo", napisala je tada Lana.

Pročitajte više