Enis Bešlagić ispričao anegdotu o Ćiri: Znao je zaštititi osobe koje je volio

Foto: Marin Tironi/Index

GLUMAC Enis Bešlagić došao je u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića s kojim je bio veliki prijatelj.

Bešlagić je uoči komemoracije pred okupljenim novinarima odlučio ispričati kratku anegdotu o Ćiri i Ivici Oliću koja je nastala na jednom treningu prije mnogo godina.

"Ima jedna anegdota o Ćiri, s treninga. Kada ga je lopta pogodila u glavu, a jako je volio Ivicu Olića i onda je pitao tko je pucao loptu i igrači su rekli da ga je pogodio Olić, da bi Ćiro na to rekao: 'A tko mu je dodao loptu?' On je dobro znao štititi one koje je volio", poručio je glumac Bešlagić.

Ispraćaj na Mirogoju

Podsjetimo, Miroslav Ćiro Blažević umro je 8. veljače u 88. godini nakon duge i teške bolesti, a njegov će sprovod biti održan danas u 14 sati na Mirogoju, ali će Ćirin lijes biti izložen već oko podne. Na sprovodu se, osim brojnih građana i ljudi iz nogometnog svijeta, očekuju i državni vrh, gradonačelnik Zagreba te mnogi političari.

Uz Ćirin lijes će se tijekom sprovoda izmjenjivati počasne straže u kojima će biti bivši suradnici, igrači, prijatelji, kolege treneri...

Pročitajte više