Eva Mendes o dogovoru koji ima s Ryanom Goslingom: "On će ići na posao, a ja..."

Foto: Profimedia

Eva Mendes prisjetila se svog prvog susreta sa svojim partnerom, glumcem Ryanom Goslingom. Kaže da se s glumcem prvi put srela tijekom snimanja njihovog filma The Place Beyond the Pines iz 2012. godine.

"Nikad nisam doživjela tako nešto. Način na koji radi, njegova predanost svom zanatu, kako želi učiniti sve što je moguće bolje - a to znači učiniti svoje kolege najboljima što mogu biti. Nažalost - ili nasreću - postoji samo jedan Ryan pa sam nakon toga gotovo prestala glumiti", rekla je u emisiji Today.

Dogovorili su se da on ide na posao, a ona radi od kuće

Od tada je par nastavio držati svoju vezu podalje od svjetla reflektora pronalazeći suptilne načine da pokažu svoju podršku jedno drugome. Zbog njega je Eva pauzirala svoju desetljećima dugu glumačku karijeru i usredotočila se na odgoj njihovih kćeri Esmeralde (9) i Amade (7).

"Bio je to gotovo prešutni dogovor, nešto poput: 'Ok, on će ići na posao i ja ću raditi, samo što ću ja raditi od kuće'", rekla je. "Tako sam sretna što mogu provesti ovo vrijeme sa svojom djecom. I još uvijek radim, samo nisam glumila jer gluma te odvede iz kuće", dodala je. 

Pojasnila je da njezina karijera još uvijek postoji, no nije ništa snimala otkako je postala majka. Njena posljednja uloga bila je 2014. godine. Uz glumačku karijeru, glasnogovornica je velike kozmetičke kompanije, model i kreativna direktorica brenda šminke CIRCA Beauty.

Pročitajte više