Zsa Zsa o Baby Lasagni: To što je bio rezerva je baš tako i trebalo biti

Foto: Instagram/EPA

Nakon što je Baby Lasagna prošao u finale Eurosonga, na društvenim mrežama se oglasila i pjevačica Zsa Zsa, kojoj je bio zamjena na ovogodišnjoj Dori.

"Nova verzija uzrečice 'when life gives u lemons...' je 'when life gives u minced meat ili tomatos, give it to Baby, he'll make lasagna - and f***ing EVERYONE loves Baby's Lasagna!'", započela je svoju objavu pjevačica, a zatim je zaključila kako Baby Lasagna nije slučajno u finalu.

"Ovo nije slučajno... ovo je zapisano negdje u zvijezdama...Ovo se očito MORALO dogoditi. Još je nevjerojatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posložiti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to što si bio rezerva je trebalo baš tako biti! Ima li bolje priče od tog? FILMSKI!

BABY LASAGNA BRING IT TO CROATIA 🥳🥳🥳🤯

Nova verzija uzrecice "when life gives u lemons..." je "when life gives u minced meat ili tomatos, give it to Baby, he'll make lasagna - and f***ing EVERYONE loves Baby's Lasagna!🤌🏻😎🥳 Ovo nije slucajno... ovo je zapisano negdje u zvijezdama...Ovo se ocito MORALO dogoditi. Jos je nevjerojatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posloziti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to sto si bio rezerva je trebalo bas tako biti! Ima li bolje price od tog? FILMSKI! To je samo dokaz da kad je nekome nesto sudeno - naci ce put! + trud i rad uz to, koji je vidljiv iz svemira - NEMA GRANICE. Marko aka Baby Lasagna, ja vjerujem da je i ova subota zapravo tek pocetak, roden si za to, svi to vidimo!! (ako ces uopce i vidjet ovo u hrpi svega, culi smo se kad si imao manje od 1000 followera, sad si presao 100 000 😅🤌🏻) P.S. Ljubomorna sam i na cijeli tim koji imas! Sve redom mladi, mastoviti, sposobni i bez kreativnih okova i kompromisa koje svi po putu inace vole forsirati. wow, sesir do poda!❤️ A vi ljudi, budite prezentni u subotu jer pred nama se upravo ispisuje povijest o kojoj ce se pricati desetljecima! Ko izda - pizda 😁

Posted by ZSA ZSA on Wednesday, May 8, 2024

To je samo dokaz da kad je nekome nešto suđeno - naći će put, plus trud i rad uz to, koji je vidljiv iz svemira - NEMA GRANICE. Marko aka Baby Lasagna, ja vjerujem da je i ova subota zapravo tek početak, rođen si za to, svi to vidimo!", zaključila je.

Uvjerljiva pobjeda na Dori

Podsjetimo, žiri HRT-a Lasagnu uopće nije htio na Dori, već je on sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim u natjecanje prošao kao rezerva te je kasnije i pobijedio s čak 247 bodova publike.

Naime, pjevačica Zsa Zsa trebala je nastupati na Dori s pjesmom Probudi usne moje, no odustala je od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a sljedeći na redu za ulazak u natjecanje bio je upravo Baby Lasagna.  

Pročitajte više