Ewan McGregor uzima stanku od glume: Nakon četiri godine neprestanog rada treba mi odmor



GLUMAC Ewan McGregor izjavio je da mu je dosta posla i da nakon četiri godine neprestanog rada očajnički treba odmor. McGregor je otkrio medijima da je nakon što je sa suprugom Evom Mavrakis posvojio kćer prošle godine, odlučio da je vrijeme za stanku, jer ne želi zbog prezaposlenosti propustiti prve mjesece kćerinog života.

Škotski glumac, koji sa suprugom već ima tri kćeri, izjavio je: "Stvarno sam se naradio, osjećao sam kao da nikad nisam ni prestajao, a zapravo i nisam. Jedno jutro sam se jednostavno probudio i pomislio da ne bih trebao raditi ako ne želim. Nazvao sam suprugu i predložio joj da napravim stanku - bila je oduševljena". Dodao je i to da je sretan što će imati vremena koje će provoditi s kćeri jer ti prvi mjeseci, ako ih propustiš, nikad se ne mogu vratiti.

Glumac i njegova  supruga u vezi su već 16 godina: "Često me pitaju koja je tajna sretnog braka, ali ta tajna ne postoji važno je jedino biti zaljubljen u ženu s kojom provodiš život. Predivan je osjećaj kad si s nekim tako dugo, poznajete se vrlo dobro i uvijek vam je ugodno u društvu te osobe".

Pročitajte više