Fanovi Barbare Kolar oduševljeni njenim izgledom: "Bila i ostala top"

Foto: Instagram

BARBARA KOLAR petak je provela radno, a kako bi se bolje nosila s obvezama i bila veselija, na sebe je nabacila boje i široki osmijeh. Tako dotjerana i spremna za nove radne pobjede, snimila je selfie iz Preporodne dvorane palače Narodnog doma i podijelila ga na Instagramu, a njeni obožavatelji udijelili su joj brojne komplimente na račun mladolikog izgleda.

"Kad se petak pretvori u najradniji dan u tjednu - napadneš ga bojama! Znam, fotka je lagano kao za osobnu, ali falilo mi je strpljenja za bolje", napisala je televizijska voditeljica u opisu, a komentari su ubrzo počeli pristizati. "Prekrasna", "Divna i u godinama", "Ljepotica", "Meni uvijek bila i ostala top", pisali su joj obožavatelji i druga poznata lica poput Petre Mastelić, Nevene Rendeli Vejzović i Zore Bjelousov.

Inače, uz to što je voditeljica u svakodnevnom životu, Barbara voditeljicu ponekad voli i glumit,i pa je nakon "Bitangi i princeza" obavila gostovanje u još jednom hrvatskom sitcomu - "Ko te šiša", koji se emitira na HRT-u.

 

Pročitajte više