Fanovi sprdaju Severininog Igora zbog odjevne kombinacije: "Obukao je hlače za dijete"

Foto: Instagram

SEVERINA i njen suprug Igor Kojić s malim su Aleksandrom prisustvovali vjenčanju prijateljice u Skoplju, na kojem su se družili s Danijelom Martinović i Petrom Grašom. Severina je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju, a fanove je oduševila njena haljina s cvjetnim motivima.

Mnogo manje oduševljenje izazvale su hlače njenog supruga koje su nekoliko centimetara prekratke. Iako Igora često hvale zbog njegovog modnog ukusa, fanovima se ovo njegovo izdanje nije nimalo svidjelo.

Mnogi su komentirali da je Kojić odjenuo hlače za dijete, no s obzirom na ranije fotografije, čini se da on jednostavno voli taj kroj.

Za to vrijeme, Severinin svekar Dragan Kojić Keba odveo je Severininu majku Anu u posjet svojoj punici u beogradski dom za umirovljenike.

"U mom slučaju punica se voli, a isti slučaj, Bogu hvala, slijede i mlađi u obitelji", napisao je 55-godišnji Keba. Iako mu se zbog preljuba zamalo raspao brak sa suprugom Oljom, Keba je uspio zadržati obitelj na okupu, a otada stalno ističe koliko mu je ona važna. 

Pročitajte više