Fanovi u VIP backstage dijelu pozornice na zagrebačkom koncertu Dine Merlina

50 VIP backstage ulaznica za fanove Dine Merlina, koji će uživat u koncertu na mjestima najbližima popularnom pjevaču, kreće sutra u prodaju. Ulaznice za VIP backstage možete kupiti samo u Eventim ticket shopu u Jurišićevoj 2, u utorak 20. prosinca, do 17 sati. Cijena je 130 kuna.

Za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb produkcijski tim priprema puno iznenađenja, a najzanimljivije će biti poslušati Dinine stare hitove u novim glazbenim aranžmanima. Pozornica na kojoj će Dino nastupiti u Zagrebu imat će karakterističnu polukružnu pistu u čijem prstenu je smješten Vip backstage prostor za Dinine fanove. Za ulazak u VIP backstage zonu plaća se cijena koja je važeća i za ostala mjesta na parteru, ništa se dodatno ne plaća (130 kuna).

Svi oni koji su bili na nekom od koncerata Dine Merlina, ili na nekom od koncerata turneje "Ispočetka", ili pogledali DVD Dine Merlina, znaju da se produkcija planira do najsitnijeg detalja i da se koncerti Dine Merlina uvijek prepričavaju po atmosferi jedinstvenoj na ovim prostorima. Sigurni smo da će "najvatrenije" biti u prostoru VIP backstagea, popularnog "prstena". Ne propustite zagrebački koncert Dine Merlina u Areni i poklonite sebi i sebi dragim osobama najljepši blagdanski poklon.
 
Dino Merlin je u Bosni i Hercegovini glazbenik koji uživa kultni status, njegovo glazbeno stvaralaštvo dio je kulturne povijesti ovih prostora. Dvadeset sedam godina karijere, deset autorskih albuma, dva puta je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu, sve su to podatci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme. Najbolji dokaz za to je priča koju nam je ispričala Marija Ugarković i time do suza ganula Dinu.
Dino Merlin ostat će upamćen kao prvi izvođač kojem je pošlo za rukom tri noći zaredom napuniti Beogradsku Arenu. 60.000 tisuća ljudi uživalo je na beogradskim koncertima. Budite i Vi dio fantastične atmosfere i glazbenog spektakla koji Dino priprema u zagrebačkoj Areni koncerta u i uživajte u odličnoj glazbi.
 
Sigurni smo da će najveća dvorana u Zagrebu biti ispunjena do posljednjeg mjesta obožavateljima Dinine glazbe i da ćemo svi zajedno pjevati i napuniti baterije pozitivnim emocijama i ljubavlju 22. prosinca. Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smijehom, pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin dosada nastupao.

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7),Dallas(Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr. Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina dolje 150 kuna i tribina gore 130 kuna. U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering kojim vam donosimo okuse grada iz kojeg Dino dolazi i u koji se zaljubimo čim ga jednom posjetimo.

Pročitajte više