Farmer Deen kolegi Borisu: A da me sad naguziš...?!

PALJBA na Farmi se nastavlja - nakon što su jučer Slađana Petrušić, Jura Gašparac i Nataša Bebić organizirali javni linč na Rafu, danas je na red došla Ivana Marić. Raspravu je započela Aleksandra Grdić, podsjećajući kako je nekoć davno Ivana Marić komentirala kako Hana smrdi. "To je bilo čak odvratnije i od Lupina. I svi koji su to gledali shvatili su da je to bilo nepotrebno. Ivana je nepotrebno zakuhala stvari!", Komentirala je Alex, a u ogovaranju joj se spremno pridružila i Josipa, kojoj je zasmetalo Ivanino komentiranje Josipinih "zamjenskih dijelova". "Morat ću joj preporučiti jednog dobrog kirurga!", dodala je, jasno sarkastično, Josipa.

Gluposti Nene Pavinčića nikome nisu duhovite

Slađana je dočekala priliku da prepriča Ivani Nenine pokušaje duhovitosti nakon što je napustio Farmu, te joj kaže kako je Neno u emisiji posvećenoj ispalim farmerima, Farmi+ "prepričao" širokom gledateljstvu prirodu njihovog odnosa. "Da, Neno je rekao da ste spavali, ali da si ti imala samo raširene noge i da ti je bilo dosadno. Htjela si čak čitati novine, ali je to po pravilima zabranjeno!", ispričala joj je, ali ni Ivani, kao ni ostalim farmerima, pokušaj duhovitosti Nene Pavinčića baš i nije bio smiješan.

Farmeri nisu ostali dužni ni Dvini Meler, glavnoj spletkarošici Farme, za koju su već počeli smišljati i viceve. Najdomišljatija vicmaherica bila je Ivana koja je svojom šalom posebno razveselila lovca na Antikvitete, Juru Gašparca. "Znate li zašto Dvina pije viljamovku? Zato što ne može reći r, za rakiju!", Ivana je nasmijala farmere svojom duhovitošću, čiji je zajednički i jednoglasni zaključak glasio kao "Dvina plete, zaista plete".

Nataša Bebić: Jelena, debela si!

Nataša je komentirala kako je Jelena debela, bacivši u depresiju mladu manekenku. Splitska kraljica aerobika "prijateljski" je savjetovala Jeleni kako bi mogla malo smršaviti, jer su joj bokovi preširoki. "Ja stvarno neću jesti kada izađem. Što mi svi govore da sam debela?", uzrujano je vikala Jelena, dok se tvrdokorna Nataša nije dala pokoriti, već je ustrajala na tome kako Jelena definitivno mora "stesati" svoje bokove.

Slađa bi da je "Alen hmm..., a da ona taji!"

Deen i Hana su za stolom okupljenim farmerima objavili kraj svoje, ionako oduvijek pod upitnikom, ljubavne veze. "Sad smo samo prijatelji", kratko su objasnili, nakon čega se Deen mirna srca mogao upetljati u zavrzlamu neobične prirode s Borisom Kosmačem. nakon što ga je Boris "izmasirao", Deen je k'o iz topa ispalio Borisu, za Farmu, jedan sasvim neobičan prijedlog. "I da me sada naguziš?", bez  pretjerane sramežljivosti Deen je predložio Borisu, koji je na prijedlog ostao bez teksta i malo se zbunio, ali ne zadugo. Deenov prijedlog Borisu potakao je lavinu seksualnih aluzija, pa se nakon Kosmača na dnevnom redu našla Slađana, i to svojom zaslugom. Nakon što joj je Svizac predložio da mu bude tajnica i upitao je da li ona uopće zna što tajnica radi, Slađa je pokazala kako je itekako upućena u tajne poslovnog uspjeha.  "Alene, jel' ti znaš što tajnica radi? Ti ju hmm.., a ona to taji!".

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više