Farmerica Jelena u zabludi: Oduvijek sam poznata u modnom svijetu!

JELENA je samouvjereno objasnila farmerima kako je ona oduvijek bila "poznata osoba" u modnom svijetu, a sudjelovanjem u showu "Story Supernova Multi talents" osigurala si je "ime". "Mene su svi znali otprije, ali sa showom sam dobila ime!", pohvalila se Stefany, objašnjavajući joj kako bi bilo super da na Farmi ostane do kraja. Jelena bi zapravo htjela da svi koji su do sad ostali na selu ostanu i do kraja, tako da okuse pobjedu, kao što ona nekoć već jest.

"Znaš koji osjećaj, ja sam samo stala! Tamo je bilo puno ljudi od svuda, a mene su izabrali!", prepričavala je totalno dekoncentriranoj Stefany, koja ovih dana ne misli ni na što osim na praktikum o životu na selu. Jadna Stefany je toliko opsjednuta vlastitim neznanjem i (pred)osjećajem da je ona ta koju će gledatelji u petak poslati u Arenu, da praktikum ne ispušta iz ruku, te po cijele dane samo uči. Dvina je iziritirana njezinim neodgovornim ponašanjem prema kućanskim poslovima, pa se tajne zavjernice bez dlake na jeziku javno svađaju oko kućanskih poslova i tuđe lijenosti.

U međuvremenu, Jelena je izgleda "bacila oko" na Alena - nakon što je saznala kako je ostala bez dečka kratko se oporavljala, i odlučila krenuti u pohod na novog. Jedini problem koji muči "Multi talents" jest taj da je Alen uopće ne primjećuje, već da je se, zapravo, kloni. "Vidi Alena kako je zgodan! Tako sam ga počela gledati da bi se mogla zaljubiti!", povjerila se Rafi. "Ne dao Bog da se u njega zaljubim, jer ja njemu nisam draga. On od mene bježi, a sa svima se ljubi!", "očajna" je Jelena.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više