Fashion Guru: Moja kolecija u Bosni je pravi hit!

"ISTINA je, moja kolekcija je hit u Bosni", potvrdio nam je Boris Banović, koji se odnedavno iz kritičarskih voda prebacio u dizajnerske, ali je na žalost mnogih, a sreću nekolicine i dalje ostao u modnom biznisu. "Nisam očekivao da će me u Bosni tako dobro primiti, ali kolekcija se rasprodala, a ja, jasno je, pripremam novu", objasnio je Boris koji se u dizajnerske vode bacio jer mu je bilo dosta "čudne muške gay odjeće".  "Kolekciju doživljavam kao svoje dijete, naravno da pratim kako prolazi na tržištu, hrvatskom ili inozemnom. To što sam u Bosni postao pravi hit iznenadilo me, ali mi je bilo i drago čuti", objasnio je.

"Ljetos sam u Bosni promovirao i svoj koktel, i bilo je super. Bosanci su druželjubivi i zanimljivi, a njihov jet set znatno se razlikuje od hrvatskoga", objasnio nam je Fashion Guru, koji u svojoj kolumni i dalje kritizira modne pokušaje i promašaje slavnih Hrvata i Hrvatica, koji od Borisovog oštrog jezika strahuju iz tjedna u tjedan.

Nova kolekcija dolazi kada bude pravo vrijeme za to!

"Novu kolekciju ću izbaciti kada dođe vrijeme za to, sezonski, onako kako to u modnom svijetu ide", rekao je Boris, koji se nada da će se njegov "bosanski uspjeh" ponoviti. O nedavnoj svađi sa Snježanom Mehun Fashion Guru i dalje šuti. Snježana Mehun i Boris Banović posvađali su se početkom ljeta kad je modni kritičar u Zadru imao promociju vlastitog koktela. Sveprisutna poduzetnica, koja se pojavila u društvu Nikoline Pišek, nije mogla naći slobodni stol, što ju je jako razljutila pa je otišla nakon petnaest minuta. Fashion Guru nije najbolje primio njezin preuranjeni odlazak, pa ju je počeo češće spominjati u svojoj kolumni, što Snježani Mehun nije najbolje sjelo.

Nekad su se grlili, sada se svađaju

"Ovo bi sve mogao biti samo dobar marketinški trik - jučer Vlatka Pokos, danas ja... Ne znam, možda je to način da se Snježana zadrži u medijima, ali njezine optužbe opovrgavam. Tko će ući u moju kolumnu ne odlučuje to koliko smo si dobri, već neke druge značajke. Što se mene tiče, mi smo si i dalje OK", zaključuje Fashion Guru.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više