Fenix, prvi stolac dizajniran za inspiraciju

FENIX je stolac modernog i neobičnog izgleda, te još neobičnije koncepcije. Radi se o fascinantnom rezultatu iscrpnog istraživanja najpovoljnijeg položaja ljudskog tijela u bestežinskom prostoru – položaja ljudskog fetusa.

U Fenixu je položaj tijela prirodniji, a time i zdraviji, nego pri sjedenju u bilo kojem konvencionalnom stolcu.

Sjedenje na Fenixu daje gornjem dijelu tijela maksimalnu slobodu, ne opterećuje krvotok i olakšava disanje. Fenix, najkraće, možemo opisati kao stolac za zdravo sjedenje. Složiv je i podesiv po visini, čime je omogućena optimalna relaksacija tijela.

Prilikom sjedenja u klečećem položaju rasterećuju se pršljenovi vratne kralježnice, umanjuje se bol u leđima i omogućuje opuštanje vratnih mišića.

Sjedenje tako postaje rasterećenije i opuštenije za sve one koji su prisiljeni dugo sjediti, a žele paziti na svoje zdravlje.

Bilo da ste programer ili dizajner, student, arhitekt ili poslovni čovjek koji mnogo vremena provodi na stolcu, s Fenixom ćete nedvojbeno opustiti vrat i leđa, te naviknuti tijelo na pravilno sjedenje. Koristeći Fenix, djeca od malena uče sjediti u pravilnom položaju.

Osim što ćete se s Fenixom osjećati bolje i opuštenije, sjedenje na takvom stolcu podići će vašu radnu energiju i u potpunosti promijeniti vaš doživljaj sjedenja, kao i posla koji sjedeći obavljate.

Fenix je prvo predstavljen u Finskoj, gdje je napravio revoluciju u zdravom sjedenju i radnim navikama.

Napokon je dostupan i u Hrvatskoj, a proizvodi ga renomirani proizvođač Ergonomic Group, tvrtka Dom Exclusive. Dostupan je u nizu boja, a kupiti ga možete i putem web stranica tvrtke Dom Exclusive.

Za više informacija posjetite:



Pročitajte više