Film "Jeepers Creepers 2" najviše zaradio proteklog vikenda u SAD-u

HOROR film "Jeepers Creepers 2", popeo se na prvo mjesto gledanosti u SADu, gdje se našao umjesto još jednog horora, "Freddyja protiv Jasona", ostvarivši zaradu od 18,5 milijuna dolara tijekom produženog vikenda u kojemu se slavio Dan rada, američki blagdan koji pada na prvi ponedjeljak rujna.

"Freddy protiv Jasona", koji je prethodna dva tjedna bio na vrhu gledanosti, pao je na sedmo mjesto sa zaradom nešto većom od 8,1 milijun dolara.

Disneyjeva produkcija, komedija "Freaky Friday" s Jamie Lee Curtis, izbila je na drugo mjesto s 11,7 dolara. Film je u četiri tjedna, koliko se prikazuje, zaradio 90 milijuna dolara.

Akcijski film "S.W.A.T." pao je s drugog na treće mjesto s 10,5 milijuna dolara zarade (više od 102,4 milijuna u mjesec dana prikazivanja).

"Pirati s Kariba", Disneyjev pustolovni film s Johnnyjem Deppom, dijeli četvrto mjesto s vesternom Kevina Costnera "Open Range", s 10,2 milijuna dolara zarade.

"Seabiscuit", priča o trkaćem konju u Americi u doba velike depresije zauzima šesto mjesto s više od 8,1 milijun dolara. "The Medallion" s Jackiejem Chanom zauzeo je osmo mjesto (5,7 milijuna), ispred komedije "Uptown Girls" (5,2 milijuna) i komedije "My Bosss Daughter" Davida Zuckera (redatelja filma "Ima li pilota u avionu?"), koja je zaradila 4,5 milijuna dolara.

Pročitajte više