FOTO Amerikanci bijesni: "Ove fotke pokazuju koliko Melaniju boli briga za sirotinju"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MELANIA TRUMP ranije ovog tjedna našla se na udaru javnosti zbog toga što je u obilazak poplavljenih mjesta u Teksasu krenula u štiklama, a potom u bijelim tenisicama. Dok su neki očekivali da joj se takva greška neće ponoviti kad drugi put krene prema poplavljenom Houstonu, Melania ih je demantirala.

Ona i Donald krenuli su u Houston kako bi pružili moralnu i financijsku pomoć pogođenima uraganom Harvey. Melania je na put krenula u štiklama s krokodilskim uzorkom, a uz skupocjene cipele uparila je Ralph Lauren haljinu čija je cijena 1600 dolara. U štiklama je preskala preko lokvi, što su fotografi snimili.

Osim toga, za njom i Donaldom hodao je pomoćnik, koji je nosio dvije torbice s potpisom Louisa Vuittona, vrijedne 2000 i 4000 dolara, piše Yahoo.

Reakcije na društvenim mrežama su burne, a prvoj dami građani najčešće poručuju da se super odjenula - za Tjedan mode, ali ne i poplavu. Štoviše, neki ove fotke vide kao dokaz da je Melaniju baš briga za građane koji su ostali bez ičega.

Ipak, treba reći da se Melania u avionu ipak presvukla, a kasnije je snimljena kako građanima pomaže u trapericama, košulji i starkama, noseći šiltericu na glavi. 

Pročitajte više