FOTO Bujna klizačica danas je model: "Što god da radim, sve ostane u sjeni mojih velikih grudi"

Foto: Instagram

BIVŠA ruska klizačica požalila se kako je njezina karijera "ostala u sjeni zbog veličine njezinih grudi."

Ana Semenovič (37) svoju zemlju predstavljala je na Svjetskim prvenstvima 1998. i 2000. godine, a umirovila se već godinu dana kasnije.

Danas je poznata manekenka i pop zvijezda koju na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi. No lijepa plavuša požalila se kako ljudi na njoj uvijek primijete samo figuru. 

Dvostruka osvajačica međunarodnog natjecanja "Finlandia Trophy" (1996. i 1997.) vlasnica je i srebrne i zlatne medalje iz ruskog prvenstva. "Da budem iskrena, moje grudi su istovremeno ono što me hrani, ali i moj najveći rival", rekla je.

"Nije bitno što radim - osvajam li medalje za svoju zemlju na ledu ili pjevam u popularnom bendu ili glumim u popularnoj seriji, filmovima ili spotovima - svu pozornost imaju moje grudi", dodala je.

"Nekad mi se čini mi se da sam jedina s velikim grudima u ovom zemlji", govori te otkriva da je ironično pozvala prijatelje da počnu navijati za njezine grudi. Dok neki nisu shvatili njezin smisao za humor, drugi su njime oduševljeni, a usput uživaju u lijepim kadrovima.

Pročitajte više