FOTO Glamurozan život Catherine Zete-Jones: Slavna glumica živi u pet nevjerojatno luksuznih kuća

Foto: Instagram

47-GODIŠNJA glumica Catherine Zeta Jones oduvijek je bila poznata po diskretnom životu sa suprugom Michaelom Douglasom i nerado govorila o privatnim stvarima. Ipak, čini se da je i nju u zadnje vrijeme uhvatila Instagram groznica i hvaljenje glamuroznim načinom života te je počela redovito objavljivati fotke svih svojih luksuza.

Ako uzmemo u obzir da se njezino bogatstvo procjenjuje na 35 milijuna funti, a bogatstvo njezinog muža na 155 milijuna funti ne iznenađuje rastrošnost i glamuroznost života kakvog vodi ovaj slavni holivudski par. Ipak, gledajući njihove fotke ne možemo ostati ravnodušni budući da se radi o prizorima o kojima mnogi od nas mogu samo sanjati.

Kćer majke krojačice i oca vlasnika tvornice slatkiša živjela je u skromnom četverosobnom domu u američkom predgrađu Swansea. Danas posjeduje pet kuća na elitnim lokacijama s interijerom vrijednim tisućama funti, piše DailyMail.

Maleni bijeli stolci pored trosjeda vrijednog 6.500 funti vrijede 1.800 funti svaki, a veliki stolić nasred vrijedi oko 8.000 funti.

Glumica se pohvalila i klavirom vrijednim više od 30.000 funti, a nedavno je na koljena bacila mnoge djevojke svojim hodajućim ormarom.

Kad ne boravi u svom stanu vrijednom pet milijuna funti koji ima pogled na New York Central Park, vrijeme provodi u svojoj najvećoj nekretnini u Bedfordu vrijednoj deset milijuna funti koja ima osam spavaćih soba i trinaest kupaonica. Richard Gere i Martha Stewart su joj susjedi.

Catherine posjeduje i ogromnu vikendicu na Majorci, četverosobnu kuću na Bermudi i "kolibicu" u Kanadi koju koriste kada idu na skijanje.

Slavna glumica u braku je s Michaelom Douglasom 17 godina, a zajedno imaju dvoje djece Dylana i Carys. 2003. godine u jednom je intervjuu izjavila: "Milijun dolara nije puno za ljude poput nas".

Pročitajte više