FOTO Građani bijesni: Tražili vlasti da im poprave stazu, oni je "sredili" u Photoshopu

Foto: vk.com

GRAĐANI su tražili da im se popravi staza koja se raspada, a vlasti u okrugu Primorski u ruskom Sankt Peterburgu odlučile su kako je lakše zaposliti grafičkog dizajnera nego popraviti oštećenu infrastrukturu, piše Oddity Central.

Građani su se lokalnim vlastima žalili još u ožujku 2015. i tražili su ih da poprave pješačku stazu koja je zapuštena godinama, a u listopadu ove godine vlasti se ih izvijestile kako su uredile stazu i objavile su nove fotografije.

Naravno, ljudi su ih odmah napali da im lažu, a pravdaju se kako im se potkrala greška. Naime, kako bi "popravili" pješačku stazu koja se počela raspadati, službenici su, prema priči koja je postala viralna na ruskim društvenim mrežama, koristili photoshop. 

Bijesni građani vrlo brzo poslali su im fotografije zapuštene staze, a administracija im je ubrzo odgovorila da je došlo do greške jer su imali "previše posla". Objasnili su da se radovi planiraju za 2017. godinu te da su greškom objavili fotografije staze kako bi trebala izgledati nakon popravka. 

Dok su neki tu ispriku prihvatili, drugi su i dalje uvjereni da su ih vlasti pokušale prevariti.

Pročitajte više