FOTO Jahta, helikopter, slavni... Pogledajte kako izgleda prosidba od dva milijuna kuna

Foto:Instagram

PROSIDBA je važan događaj u životu svakog para i svi je žele izvesti savršeno. No, koliko biste daleko bili spremni ići kako biste organizirali prosidbu o kojoj će se pričati do kraja života?

Jedan trgovac nekretninama iz Dubaija otišao je tako daleko da je potrošio 260 000 eura na prosidbu svoje djevojke.

Organizatori ove prosidbe "The Proposers" kažu da je sama organizacija koštala 150.000 funti, a dodatnih 70.000 funti potrošeno je na jednominutno pojavljivanje poznate osobe na snimci puštenoj na prosidbi, prenosi Independent.

"Samo 20000 funti potrošeno je na cvijeće", izjavila je osnivačica tvrtke "The Proposers", Daisy Amodio.

Par je započeo svoje putovanje taj dan na jahti na Mediteranu, prije nego su helikopterom doletjeli do luksuznog hotela na stijenama iznad Monaka. Hodali su kroz nadsvođen prolaz do jednog hrasta s kojeg su se slijevale lampice i poruke na kojima je pisalo zašto je voli.

Nastavili su do predivne terase s pogledom na Mediteran, ispijali koktele dok im je jazz bend svirao balade uživo. Nedugo zatim, "udaj se za mene" znak pojavio se na terasi.

Prosidba ni nakon tog nije bila gotova. Par je nastavio šetnju kroz improviziranu špilju gdje je mladu dočekalo kino u kojem je pušten video kojeg je mladoženja napravio. Osim poruka ljubavi njihovih najbližih, na videu se pojavila i poznata osoba s posebnom porukom, čije ime nisu mogli otkriti.

Nakon toga, otvorila su se vrata špilje i dočekao ih je panoramski pogled, bend i romantična večera okružena cvijećem. Na kraju se pojavila cijela obitelj i prijatelji, te su zajedno proslavili zaruke.

Daisy kaže kako je ovo bio izniman slučaj, te kako inače muškarci potroše oko 2000 eura na organizaciju prosidbe. "Većina ljudi želi pjevače, znak "udaj se za mene" i romantično uređenje ambijenta", izjavila je.

Njezina tvrtka do sad je organizirala skoro 1000 prosidbi, a imaju i svoju emisiju na televiziji.

Što se tiče njezinih savjeta za organizaciju nezaboravne prosidbe, kaže kako je najbitnije da bude osobna. "Sve je u detaljima. Nema smisla zaprositi nekoga na nogometnom stadionu, ako ta osoba mrzi nogomet", rekla je.

Kaže kako je bitna lokacija, a treba pripaziti i na vremenske uvjete. Obitelj i prijatelje treba uključiti jedino ako ste sigurni da će osoba reći "da", a obavezno zabilježite trenutak kamerom.

Pročitajte više