FOTO Plus size modelu retuširali celulit i šlaufiće, ona pokazala kako izgleda bez imalo Photoshopa

Foto: Instagram

KAD JE plus size manekenka La'Tecia Thomas vidjela svoju fotošopiranu fotku na kojoj su joj maknuli celulit i šlaufiće, osjećala se poniženo i uvrijeđeno te je objavila kako zaista izgleda uz poruku pratiteljima da se nikad ne uspoređuju s online fotografijama.

26-godišnja manekenka, rodom iz Melbournea, a s adresom u Los Angelesu, smatra kako njezine "velike ruke, celulit, šlaufići i rupice na pozadini izgledaju dobro i bez retuširanja". 

Dodala je da se uopće ne osjeća kao da je ona osoba na lijevoj strani ("što je apsurdno jer to jesam ja"), a ako ona ne može biti, tad joj je teško i zamisliti efekt kakav to ima na žene.

Iako joj je jasno da ne može imati kontrolu nad svakom fotografijom, La'Tecia je dodala kako je njezin cilj pravu sliku održati barem na društvenim mrežama.

"Ovo je više podsjetnik da se ne uspoređujete ni s kim na društvenim mrežama. U ovom slučaju, čak ni ja se ne mogu usporediti sa samom sobom", napisala je, između ostalog, uz fotografije.

Gostujući na The Morning Showu u rodnoj Australiji prije dva mjeseca, La'Tecia je objasnila kako vježba svaki dan, no "nije opsesivna oko brojki".

Pročitajte više