FOTO Prezgodne cure tenisača: Tribine Wimbledonea bit će pune ljepotica

Foto: Instagram

JUČER je počeo Wimbledon, najstariji i najugledniji turnir u tenisu, koji će ove godine trajati do 10. srpnja. Igrače će s tribina bodriti njihove partnerice. One su elegantne, samozatajne i profinjene i odlično se uklapaju u svijet teniskih turnira i elite koja se tamo okuplja. 

Američki tenisač Sam Querrey tako ima podršku svoje supruge i manekenke Abby s kojom je u braku od 2018. godine. Par zajedno ima sina Forda Austina.

Nina Ghaibi je pak vjerna podrška francusko-kanadskom tenisaču Felixu Augeru Aliassimeu. Par je u vezi od 2019. godine. 

Među partnericama tenisača ističe se i Kim Murray, koja je bodrila supruga Andyja dok je on izborio pobjedu u svom meču u prvom kolu protiv Australca Jamesa Duckwortha.

Par ima četvero djece: Edie, Sophie, Teddyja i jednogodišnju kćer čije ime nije javno objavljeno. Par se ne pojavljuje često u javnosti i rijetko posjećuju zabave slavnih, iako Kim uvijek čini iznimku za Wimbledon. U braku su od 2015. godine.

Argentinskog tenisača Diega Schwartzmana podržavat će manekenka Eugenia De Martino. Popularna je na Instagramu gdje je prati 154.000 ljudi.

Za Alexa de Minaura navijat će britanska teniska zvijezda Katie Boulter.

Boulter je dospjela na 82. mjesto svjetske ljestvice, a u travnju 2019. godine bila je dio reprezentacije Velike Britanije u Kupu federacija. Nakon pobjede nad Kazahstanom doživjela je prijelom kralježnice, zbog čega nije igrala do kraja te godine. Ove se godine vraća na Wimbledon.

Australskog tenisača Nicka Kyrgiosa s tribina podržava 22-godišnja studentica psihologije Costeen Hatzi s kojom je u vezi od prosinca prošle godine.

A srpskog tenisača Novaka Đokovića godinama je na teniskim terenima podržavala supruga Jelena. Par, koji se upoznao dok su bili tinejdžeri, ima dvoje djece.

Pročitajte više