FOTO Prsata manekenka optužila bivšeg: "Lewis Hamilton tjerao me na seks u troje"

Foto: Facebook

BIVŠA djevojka Lewisa Hamiltona kaže kako je bivši svjetski prvak bio lud za seksom u troje, a sve ga je živciralo, pogotovo kad bi netko koristio njegov WC.

Britanski glamour model Veronica Valle (26), s kojom je Hamilton 2015. godine tri mjeseca bio u vezi, za The Sun raspričala se o bivšem jer je "odlučila pokazati njegovo pravo lice".

"On je jako čudan lik", počela je te ga usporedila s Dr. Jekyllom i Mr. Hydeom. "Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti", kaže Veronica koja je Hamiltona upoznala preko društvenih mreža, a on se navodno javio njoj.

Ubrzo ju je pozvao da iz Houstona dođe k njemu na Barbados. Iako je znala da je tamo sigurno u društvu drugih žena, svejedno je otišla jer mu "nije mogla odoljeti."

No nekoliko tjedana kasnije upoznala je i njegovu drugu stranu. "Bili smo na letu za New York, a on je poludio jer je pilot obavio nuždu. Vikao je: 'Svi znaju da u mom avionu nema sranja’ i htio mu je dati otkaz na licu mjesta', opisuje Valle koja tvrdi da je i nju napao jer je otišla u njegov, umjesto u toalet za goste. 

Priznala je da joj je jednom prilikom iščupao žlicu iz ruke i pokazao joj kao jesti sladoled. "Preplašila sam se", rekla je opisujući taj moment.

Vrlo brzo, Hamiltonu je za oko zapela Karrueche Tran (29), bivša djevojka glazbenika Chrisa Browna (28). Vrlo brzo našli su se skupa na partyju u New Yorku, a Hamilton je s njih dvije tražio seks utroje. Valle tvrdi da je odbila bez razmišljanja, a kaže kako čak nije bila sigurna ni da se šalio. Dodala je kako uopće nije sigurna da je Hamilton ikad sudjelovao u seksu u troje, o kojem stalno priča.

Nakon toga, prema njoj je navodno bio užasan te ju je vrijeđao pred prijateljima. "Nisam znala otkud je to došlo. Nije više bio onaj slatki momak kojeg sam upoznala na Barbadosu", rekla je te zaključila da ju želi samo zbog seksa pa je promijenila broj.

Pročitajte više